Starlight

W





Holla ♥

Single but my heart taken
. Wahid's family♥
Already have amazing buddyz ♥

Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed
Your CBOX CODE HERE
Credits


Basecode by: Mrs AF
Template by :
Ihza
Re
Some coding from :
Fatin Hazwani
Other :
Aishah ♥

All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


1 , 2 , 3 Smile -_____-


Wednesday, 7 November 2012 07:30 ♥


Hi, I'm back 
Rinduuuuuuyeeeeeee. 
New look for my blog , do you like it ? Yang penting comel macam tuan dye taw. Jealous lahh tu :P
Btw , bkn nak citer pasai nie . Banyak lagi benda nak citer . Yang sedih , yang happy 
  Satu .. dua.. tiga.. yeahhhyeahhhyeahh ! Happy holiday sudah bermula . Suka lahh kau nyah! Cuti nie lahh mase nak membesarkan badan yg tak berape nak besar and mase nie lahh nak menebalkan wallet yg mengecut je selame nie . Tahun depan gy sekolah pakai beg sambonia , kau hadooo ?


Bulan 11 kan ? so relay gua dengan dye makin meningkat lahh . 
Bukan nak berlagak hanya nak menunjuk :) . hmmmmm kira2 pakai tangan adalah dalam
9 bulan lebih kalau termasuk kaki 9 bulan 2 minggu ♥ Lame tak , lame tak ?
Lame sangat kan baby ? mane tak lame dapat pakwe manja -_____-.
Makin lame , makin sayang . Sampai merangkak2 cari duit nak topup. 
1 hari tak dengar suare , tak boleh tidur "katanya"
tapi kalau gaduh , rase nak baling je handphone dalam lubang indahwater tuu
Muhammad Shukryn Azad 
awak nak tahu tak ? kalau kita gaduh macam tom and jerry .
saya punya temperature naik , satu je kelemahan saya . I can't hear your voice .
bila saya dengar je , semua kemarahan yg terkandung di lubuk hati hilang serta merta 
you see ? betape bermakna ye awak pada saya ....
Tuu pun cakap kita tak sayang dyeee :P
Gigit kanggg ! Bahagia sangat bila dgn dye ♥
TAPI ...
sekarang dye tengah berperang demi masa depan dye (SPM)
so dye tinggal kan I sorang2  kat rumah . It's okayy
Sayang .... I'm happy when I know you want change yourself .
And now dye tepati ape yg dye janjikan . Setiap malam pegy rumah awek kedua dye
study mathmode . Jealous! hihihi gurau :) .
For his friend thank you very much for teach my boyfriend and be good 
friend for him .
Nanti gua belanje sundae cone satu ! hihihihi =)


Sayang .. suka tak ? hihihi..
Please takmoh gaduh2 lagi .. kita kan sweet couple 
Please think positive ..
I only have 1 boy ..
It's YOU !
   



                               
                                   
                                                                                                see you next time , loveyou .