Starlight

W





Holla ♥

Single but my heart taken
. Wahid's family♥
Already have amazing buddyz ♥

Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed
Your CBOX CODE HERE
Credits


Basecode by: Mrs AF
Template by :
Ihza
Re
Some coding from :
Fatin Hazwani
Other :
Aishah ♥

All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


WhyWhy ??


Wednesday, 5 June 2013 07:49 ♥

KENAPA AKU ?

HI, Dah lame kan ? Sorry , faham2 jewla "SPM CANDIDATE" lahh katakan =D
and banyak betul benda berlaku dalam masa singkat nie , mungkin ni perkara yang telah 
Allah tentukan , aku hanya terima dgn memikirkan mungkin yang akan datang lebih baik .
Maybe ? Who knows ? Right ? 
Now time to focus to my long journey which is more important in my life #HentamJeLahh
Berbalik kepada tajuk kat atas , itu lahh yang sentiasa menjadi mainan di dalam kepala hotak aku ni hah ! Memang aku suka kalau dah sayang seseorang tuu macam nak mati dia selamba dek buat taik , suka sangat =D . Entah lahh weyy , kat mana salah aku sampai kau macam nie .
Kau memang tak pernah tahu kot macam mana aku sayang kau atau kau dah tahu tapi buat2 tak tahu ? Mampus ahh , malas nak pk . Aku hanya serah pada ALLAH .
Yang benar selalu mendapat kebaikanye , ye dok ?

So sekarang , kau cari kejayaan hidup . Aku pun cari kejayaan hidup aku . Fair ?
Jodoh itu ditangan allah , takpayah lahh nak pk  sangat #serabut .
Satu je aku mintak please biar aku cari kehidupan aku sendiri and biar aku bahagia dengan keputusan itu . Jangan paksa aku .

Kau pun nak sambung belajar untuk masa depan kau kan ? 
aku tumpang gembira , masa ni lahh kau nak buktikan kan mama and papa bahawa kau anak yg boleh menjalankan tanggungjawab . 
Aku harap kau jaga diri kat sana , aku pun akan jaga diri kat sini .
Cari kawan yang boleh memahami diri kau and kawan yg baik .
Remember one thing , kau pegy sana untuk mendapat kejayaan bukan untuk enjoy .
So , study had kayy . Biar susah sekarang .

Takecare okayy , Thanks for everythng .
Maafkan segala dosa aku dekat kau , halalkan barang yg aku dah amek dekat kau 
Aku maafkan and halalkan semua . 
Kita kawan =)